IN BETWEEN

Dato: 20. maj 2005, kl. 00:00
Sted: Svalegangen

På utallige opfordringer gentager vi - i samarbejde med Kulturhus Århus og musiktidsskriftet Geiger - succésarrangementet med børnebogsforfatteren Søren Jessen og elektronisk musik ved Band Ane på Svalegangen d. 20/5 kl. 16.30.

I forbindelse med "InBetween" på Svalegangen vil Litteraturen på Scenen præsentere en af de konstellationer, som foreningen har bragt sammen på Lyd+Litteratur-festivalerne. Det drejer sig om Band Ane & Søren Jessen.

 

PROGRAM

20/5 - kl. 16.30

Band Ane & Søren Jessen

I forbindelse med "InBetween"-festivalen på Svalegangen, Århus, præsenterer Litteraturen på Scenen i samarbejde med Kulturhus Århus og Geiger en fortællekoncert med børnebogslitteratur og elektronisk musik fredag 20/5 kl. 16.30.

Mens Band Ane står for de musikalske tryllerier og løjer bag computeren, læser Søren Jessen op fra Den Store Månefest og Vintervæsner, som er skrevet for de 5 - 10 årige læsere.

Tegneren og børnebogsforfatteren Søren Jessens vidtspændende univers bliver ledsaget af Band Anes legesyge elektroniske lydbillede, når de to under in between-festivalen på Svalegangen for anden gang står på scenen sammen. Band Ane, alias Ane Østergaard, der er studerende ved musikkonservatoriets linie for elektronisk musik, og Søren Jessen var sat sammen til Lyd+Litteratur 3-festivalen under Kulturama 04, hvor deres optræden tryllebandt et større antal børn.

DER ER FRI ENTRÉ!

Besøg Søren Jessens hjemmeside: www.soerenjessen.com