Lyd+Litteratur-udstilling på Åby Bibliotek

Dato: 12. november 2012, kl. 19:30

Aarhus-forlaget Geiger, der både udgiver musiktidsskriftet Geiger og musik samt arrangerer koncerter, står sammen med Åby Bibliotek bag november måneds udstilling i LitteraturStedet. I udstillingen vises bøger, cd’ere og installationer, hvor litteratur og musik mødes - såvel i dag som tilbage i 1960’erne, hvor samarbejderne mellem forfattere og musikere markerede sig særlig stærkt med den amerikanske beatgeneration.

På udstillingen kan du bl.a. opleve hybridværet "Påvirket som kun et menneske kan være" og mange andre værker i Lyd+Litteratur-udgivelsesrækken, bl.a. Stemmejernet, "Færden" af Martin Hall, Nicolaj Stochholm og Søren E. Jensen samt SLAGGER af Lars Skinnebach & Jørgen Teller.

OM LYD+LITTERATUR
Lyd+Litteratur er en festival og udgivelsesrække i spændingsfeltet mellem litteratur, musik og lydkunst. Festivalen blev grundlagt i 2002 og arrangeres af Musiktidsskriftet Geiger og Litteraturen på Scenen. Gennem tiden har en lang række inden- og udenlandske musikere, forfattere og andre kunstnere optrådt på festivalen. Altid med eksperimentet i fokus.Lyd+Litteratur-serien dokumenterer festivalens arbejde og udgives af Geiger Records.

ÅBNINGSARRANGEMENT 12/11
Du På Sinde, der er et projekt i ord og lyd, går på scenen mandag d. 12. november, kl. 19.30, hvor udstillingen åbnes. Joakim Lykkes digte bliver akkompagneret af Søren Majlunds tangenter, og Du på Sinde lader musik og poesi skabe hinanden. Digtene går fra dybfølte tilstande til gakket nonsenspoesi. Det digteriske udtryk står klart frem, mens det tydeliggøres af svævende klavermusik.

Der er gratis adgang.