Oplæsning i Paradis #18

Dato: 28. januar 2015, kl. 20:00 - 22:00

LITTERATUREN PÅ SCENEN PRÆSENTERER TRE MARKANTE DIGTDEBUTANTER!

Pris: 50 kr. (studerende 40 kr.)

Billetter kan ikke reserveres, men skal købes enten online eller i biografen. Denne praksis giver flere kunder mulighed for at deltage og de lange køer undgås på selve dagen.

Lea Marie Løppenthin:
Lea er uddannet fra Forfatterskolen. Hun debuterede med digtsamlingen Nervernes adresse, på Forlaget Gladiator, i juni i år. Hun er tidligere publiceret i en lang række tidsskrifter, såsom Hvedekorn og Victor B Andersen´s Maskinfabrik. På sin blog siger hun selv: "Det mærkeligste der er sket er næsten, at jeg i sommeren 2012 skrev en kærlighedshistorie som Jes Dorph-Petersen har indtalt som lydbog."
Læs: http://www.information.dk/501645

Signe Gjessing:
Signe blev færdig på Forfatterskolen i sommer, men debuterede allerede i februar, med digtsamlingen Ud i det u-løse på Gyldendal, som beskriver bogen som "en usædvanlig ambitiøs, stærk og fri digtsamling om universet og mennesket. Hun skriver om den konkrete, nære, hverdagslige verden, vendt på vrangen til nyhed og uigenkendelighed."
Læs: http://politiken.dk/kultur/boger/ECE2218166/debuterende-digter-digtet-er-en-aktion/,
og: http://www.forfatterweb.dk/oversigt/gjessing-signe/hele-portraettet-om-signe-gjessing

Ninette Larsen:
Ninette debuterede ligeledes tidligt i 2014, på Forlaget Gladiator, med den lyriske bog Hybrid, der, som titlen antyder, er noget af en tekstlig genrehybrid. Forfatteren kalder selv teksterne for billedplateauer eller skitser. Teksterne er sansende, skønhedssøgende- og dyrkende, og er blevet flot modtaget af kritikerne.
Læs: http://www.b.dk/boeger/her-er-en-bemaerkelsesvaerdig-debut