Oplæsning I Paradis #21

Dato: 29. april 2015, kl. 21:00

LITTERATUREN PÅ SCENEN PRÆSENTERER TRE FORFATTERE, SOM I DERES PRAKSIS HAR UDGIVET EGNE DIGTE, NOGLE I HELT HJEMME- OG HÅNDLAVEDE FORMATER.
NOGLE AF AFTENENS OPLÆSERE ER SIDEN DEBUTERET PÅ ETABLEREDE FORLAG, ANDRE ER DER SNART. VI GLÆDER OS TIL AT OPLEVE TRE SÆRDELES ORIGINALE DIGTERE

ERIK SCHERZ ANDERSEN er udgivet i tidsskrifter, antologier og har lavet flerstemmige oplæsninger sammen med Koordinat. Han er redaktør på Tidsskriftet Slagtryk og udgiver håndfremstillede bøger og digitale værker på Weltscherz. Erik Scherz Andersens seneste digtsamling “DET ER OS DER EJER UNIVERSET” er af skulpturel karakter. Den trykte udgave består af 12 ark, den er foldet og syet i hånden og kommer i et semi-transparent omslag. Den digitale udgave er inklusiv videoer med oplæsning af Ursula Andkjær Olsen, Rasmus Halling Nielsen, Victor Boy Lindholm, Lars-Emil Woetmann Nielsen, Mette Norrie samt Sixten Austerlitz med Ejler Nyhavn. http://weltscherz.dk/

BUE P. PEITERSEN debuterede i 2011 med digtsamlingen Jeg er så lyserød men jeg er også gud (Jorinde & Joringel), og i 2013 udgav han digtbogen JUICE (Kronstork). Sideløbende med de officielle bøger har han udgivet tre håndlavede digthæfter, hvoraf det ene modtog Bukdahls Bet – Den Smalle Litteraturpris 2013, og derudover er han aktiv på bloggen peitersen.blogspot.dk. Bue udkommer med en ny bog i slutningen af maj, titlen er Black Box – En kærlighedshistorie (People’sPress).

JOAKIM LYKKE skriver om sig selv: Jeg er bosat i Aarhus. Jeg arbejder meget lidt så jeg har tid til at læse og skrive. Jeg har en digtsamling på vej på forlaget antipyrine. Den handler om en stemme eller et jeg, der bevæger sig igennem fire forskellige køn og lader skriften opstå fra det møde. Mødet mellem stemme og køn. Lige nu arbejder jeg på en digtsamling om atomliderlighed under den kolde krig. Jeg forsøger at lade øret smage på sproget. Store bidder. Jeg forsøger at lade enhver teksts potentielle fremmedlegemer stikke hovedet frem. Jeg forsøger at lade sproget vokse fra mig, bryde forbindelsen.