Udstilling: 365TEKSTER: Mejlgade for Mangfoldighed

Dato: 16. maj 2015, kl. 00:00
Sted: Mejlgade

365TEKSTER er glade for at tage del i Mejlgade For Mangfoldighed!

Kom og vær med til at fejre verden og livet - og at alle mennesker er forskellige og lige dejlige!

Vi står bag en popup-udstilling med historier af forfatteren Louis Jensen, som du kan se i Mejlgades butikker og på husmurene i hele gaden. Derudover deler vi gratis litteraturpostkort ud i løbet af dagen.

Popup-galleriet viser en del af vores 365HISTORIER AF LOUIS JENSEN-udstilling, der i foråret 2014 satte 365 historier for børn og voksne i glas og ramme og udstillede dem i folks private hjem, i lægeventeværelser, hos frisører, på caféer, skoler, supermarkeder, fitnesscentre og døgnkiosker.

OM UDSTILLINGEN OG LOUIS JENSEN
De 365 historier stammer fra den aarhusianske forfatter Louis Jensens anmelderroste bogserie, som henvender sig til børn og andre læsere med et nysgerrigt sind. Den første, Hundrede historier, udkom i 1992. Der er indtil nu udkommet ni bøger med hundrede historier i hver, og den seneste blev indstillet til Nordisk Råds børne- og ungdomslitteraturpris. I alt vil Louis Jensen skrive 1001 historier.

365TEKSTER regner med at udstille alle Louis Jensens 1001 historier som en del af Aarhus 2017 - Europæisk Kulturhovedstad i 2017.

OM 365TEKSTER
365TEKSTER arbejder med formidling af litteratur på nye måder og uden om bogformatet. 365TEKSTER gentænker litteraturens udgivelsesformer og undersøger, hvordan tekst som kunstform kan formidles på nye måder og dermed nå nye læsere, lyttere og betragtere. Bag 365TEKSTER står Litteraturen på Scenen og Aarhus Litteraturcenter.