Om os

Foreningen Litteraturen på Scenen (LIPS) har siden 1996 arrangeret oplæsninger m.m. med danske og udenlandske forfattere. Det er blevet til over hundrede arrangementer – hovedsageligt i Aarhus, men også i Odense og København.

LIPS har stået bag Permanent Poesi med oplæsning og lyskunst en juniaften på badeanstalten Den Permanente og Poesi i Bevægelse, hvor digtene blev revet ud af deres normale sammenhæng og vist i bl.a. busser og biografer og trykt på postkort. Desuden har LIPS stået bag Nordisk Litteratur Festival, der præsenterede film, diskussioner og oplæsninger med forfattere fra hele norden. Festivalen blev dokumenteret i form af et tidsskrift, der præsenterede festivalen med digte, prosastykker, artikler og interviews med de deltagende forfattere.

Som faste begivenheder står foreningen bl.a. bag Oplæsninger i Paradis samt festivalerne Verbale Pupiller, Lyd+Litteratur og heldagsarrangementet Sommerstemmer – musik og litteratur ved Brabrand Sø. Læs mere om LIPS’ foretagender under “Arrangementer”.

Find os på Facebook

Her er et link til LIPS’ facebookside. Hvis du går ind og liker/synes godt om, vil du blive notificeret, hver gang vi har et kommende arrangement.

I bestyrelsen sidder:

Mads Mygind (formand)
Lise Haurum (næstformand)
Emma Bess
Jens Kæmpe
Christian Djurhuus (daglig leder og kasserer)

Lasse J Nielsen (suppleant)
Torben Agersnap (suppleant)

Kontakt

Christian Djurhuus: cdjurhuus(a)gmail.com
Mads Mygind: madslmygind(a)gmail.com

Litteraturen på Scenen
Kulturproduktionscenter Godsbanen
Skovgaardsgade 3
8000 Aarhus C

Medlemsskab

Litteraturen på Scenen er organiseret som en forening. Medlemsskab koster 100 kr. årligt. Ønsker du at være medlem af Litteraturen på Scenen, skal du indbetale 100 kr. på vores konto i Den Danske Bank, reg. nr. 1551 – konto nr. 11237738. Send efterfølgende en mail til Christian Djurhuus: cdjurhuus(a)gmail.com med dine kontaktinformationer.