Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

11/03 Forfatterkursus #1

11. marts 2007- 00:00

kr.90

Denne forfatterkursusgang handler om musik og litteratur. Vi får besøg af forfatteren Morten Søndergaard og lydduoen Schweppenhäuser/Thomsen, der vil fortælle om deres erfaringer med at sætte musik og digte sammen.
Sammen med dem vil vi denne søndag eftermiddag dykke ned i det, der sker når musik, lydkunst og litteratur mødes. Hvad er det, der sættes i bevægelse, når grænseområderne mellem litteraturen og det musikalske udtryk enten akkompagnerer eller udfordrer hinanden. Dannes der et særligt og nyt genrefelt. Er situationen i dag ny, eller i forlængelse af eksempelvis dadaisternes eller beatgenerationens eksperimenter. Eller vender man tilbage til det, som oprindeligt har været poesiens og musikkens udgangspunkt.

Morten Søndergaard har i et par år arbejdet sammen med den elektroniske lydduo Jakob Schweppenhäuser (f. 1982) og Emil Thomsen (f. 1980) om et projekt, der forsøger at udvide grænserne for, hvad kombinationen af poesi og musik kan rumme. De har medvirket på cd-antologien audioPoesi og udgiver deres debutalbum, Hjertets abe sparker sig fri, i løbet af foråret. har bl.a. spillet på Lyd+Litteratur-festivalen, til arrangementet Permanent Poesi i november 2006 og på Literaturhaus i København. Til sommer skal de bl.a. spille på Roskilde Festivalen.

Undervisningen indeholder oplæg, diskussion, skriveøvelser, eksempler og fremførelse.

Sted: FO, Guldsmedgade 25, 8000 Århus C.

Tid: 11/3 – kl. 13.00 – ca. 17.00.

Arrangør: Husets Forlag & Litteraturen på Scenen.

Generel info: For at deltage skal du købe en billet her på Husets Forlags hjemmeside. Bemærk, at du via denne side kun køber billet til en dato. Ønsker du at købe billet til andre kursusgange, skal du gå ind på de respektive kursusdage og bestille billet. Når du kommer til webshoppen, skal du under “Fragt” vælge “Afhentes”. Betaling skal foregå med Dankort – under “Betaling” skal du vælge at betale med “Dankort” og ikke kontant betaling. På kurset skal du medbringe den ordrebekræftelse, du efter køb modtager pr. mail. Den gælder som adgangsbillet til kurset.

Køb billet via dette link: Forfatterkursus #1: www.husetsforlag.dk/hf/index.php?20&backPID=20&swords=forfatterkursus&tt_products=154

Detaljer

Dato:
11. marts 2007
Tidspunkt:
00:00
Pris:
kr.90
Hjemmeside:
http://www.husetsforlag.dk/hf/index.php?20&backPID=20&swords=forfatterkursus&tt_products=154