Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

17/12: Julearrangement med oplæsninger, musik og marked

17. december 2011- 12:00 - 17:00

JULEARRANGEMENT
Geiger og Litteraturen på Scenen gentager sidste års succes med et julearrangement med koncerter, oplæsninger og julehygge.

Dagen byder på oplæsninger fra forfatterne Viggo Madsen og Knud Steffen Nielsen samt koncerter med AK Hansn og Jesper Elving & Anders Monrad.

Foruden musik og oplæsninger fra scenen er der mulighed for at købe julegaven til mor, søster eller bedste ven fra byens mindre pladeselskaber og forlag. Der sælges bl.a. juletræer, lp’er, cd’er, bøger, badges, t-shirts , æbleskiver, gløgg og meget andet.

Kom glad og kom i julestemning. Vi glæder os til at se jer alle!

TID: LØRDAG DEN 17/12 KL. 12-17.

Der er fri entré.

NB! Vi tager ikke Dankort, så husk kontanter!

VIGGO MADSEN
Viggo Madsen debuterede som med romanen Brandmand på to hjul på forlaget Arena  i 1966. Siden er det blevet til end lang række digtsamlinger, romaner og børnebøger. D. 17. december udgiver han en pamflet på After Hand under titlen Litterær analyse – en Borges-idyl, og i starten af 2012 udgiver han i samarbejde med musikeren Basiru Suso albummet “En flodhest går om hjørnet” i Geiger Records’ Lyd+Litteratur-serie.

JESPER ELVING & ANDERS MONRAD
Samarbejdsprojektet mellem komponisten Anders Monrad og digteren Jesper Elving er baseret på det uforudsigelige i live-situationen, det simple set up og den åbne improvisation. Denne tilgang til den fælles performance har også været gældende ved indspilningen af pladen “temson”, som snart udkommer på After Hand Records.

AK HANSN
Andreas Hansn burde ikke være en fremmed herre for de fleste, der har fulgt det aarhusianske musikmiljø siden 90’erne. Med en fortid i Vildensky fandt han senere en ny vej med sit band Singvogel og i eget navn inviterer han også ind i sit for nogle velkendte, fordrejede og dystre århusianske forstadsunivers. Hansn har et album på vej i eget navn og er som en del af Peter Laugesen & Singvogel aktuel med albummet “Den her planet glemmer vi aldrig” (Geiger Records).

KNUD STEFFEN NIELSEN
Knud Steffen Nielsen er billedkunstner og digter. Debuterede i 1980 med mappen Indskrift på After Hand og har senest udgivet digtsamlingen Ordinér nye kroppe samme sted. Det er blevet til mere end 10 bøger siden debuten og for tiden kan man følge Nielsen på hans egensindige blog.: http://knudsteffen.blogspot.com/

SE FACEBOOK-EVENT HER: www.facebook.com/events/290964390947717/

Mange vinterhilsner

Litteraturen på Scenen & Geiger
www.lips.dk / www.geiger.dk

Detaljer

Dato:
17. december 2011
Tidspunkt:
12:00 - 17:00
Hjemmeside:
http://