Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

22/4 Forfatterkursus #3

22. april 2007- 00:00

kr.90

Denne forfatterkursusgang er det tekstkritikken, der er i fokus. Tag dine tekster med og få seriøs og saglig respons på dem.

Der vil være kritikrunde med forfatterne Christian Bang Foss (underviser på Testrup Højskoles skrivelinje) og Claus Handberg Christensen.

Deltagerne har mulighed for på forhånd at sende tekster på max en side til underviserne, der udvælger de tekster, som skal bruges i undervisningen. Alle tekster trykkes i et kompendium. Send dine tekster til: forfatterkursus@husetsforlag.dk senest fredag d. 20/6 kl. 12:00.

Sted: FO, Guldsmedgade 25, 8000 Århus C.

Tid: 22/4 – kl. 13.00 – ca. 17.00.

Arrangør: Husets Forlag & Litteraturen på Scenen.

Generel info: For at deltage skal du købe en billet her på Husets Forlags hjemmeside. Bemærk, at du via denne side kun køber billet til en dato. Ønsker du at købe billet til andre kursusgange, skal du gå ind på de respektive kursusdage og bestille billet. Når du kommer til webshoppen, skal du under “Fragt” vælge “Afhentes”. Betaling skal foregå med Dankort – under “Betaling” skal du vælge at betale med “Dankort” og ikke kontant betaling. På kurset skal du medbringe den ordrebekræftelse, du efter køb modtager pr. mail. Den gælder som adgangsbillet til kurset.

Køb billet via dette link – Forfatterkursus #3: www.husetsforlag.dk/hf/index.php?20&backPID=20&swords=forfatterkursus&tt_products=156

Detaljer

Dato:
22. april 2007
Tidspunkt:
00:00
Pris:
kr.90
Hjemmeside:
http://www.husetsforlag.dk/hf/index.php?20&backPID=20&swords=forfatterkursus&tt_products=156