Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

25/01: Oplæsningsrække på LYNfabrikken

25. januar 2007- 00:00

kr.30 – kr.80

Torsdag d. 25/01 præsenterer Litteraturen på Scenen tre forfattere på LYNfabrikken, som startskuddet til en oplæsningsrække, der vil strække sig over de fire første måneder af 2007. Oplev Martin Larsen, Christian Yde Frostholm og Niels Frank.
Før, imellem og efter oplæsningerne, vil der være udskænkning i LYNfabrikkens farverige lokaler, samt musik med litterære toner og elementer fra Litteraturen på Scenens talrige arrangementer, heriblandt Lyd + Litteratur. Vi håber at mange vil benytte lejligheden til at opleve og opdage noget god nulevende litteratur.

Vi har sigtet efter at præsentere en række forfattere som sjældent er at finde på scenerne i Århus. Vigtige og vægtige forfattere som fortjener mere opmærksomhed, og som vi glæder os til at vise byen.

NIELS FRANK:
Debuterede i 1985 på Gyldendal med digtsamlingen ’Øjeblikket’, og har udgivet fem digtsamlinger og tre essaysamlinger siden. Forfatterskabet starter i det minimalistisk skønhedsdyrkende, for at bevæge sig over i overvejelser omkring kunsten, nedbrydningen og uroen. Senest er den repeterende digtsamling ’En Vej’ kommet på Samlerens forlag, og prosasamlingen ’Tak For Igår, 15 Kunsthistorier’ på Lindhart og Ringhoff

MARTIN LARSEN:
Martin Larsen debuterede i 1997 som lyriker med den noget alternative udgivelse ’Tabula Rasa’, der udkom på diskette. Senere debuterede han i ”rigtig” bogform med digtsamlingen ’Det Stof Alting Er Gjort af’. Seneste udgivelse Svanesøsonnetterne udfordrer i allerhøjeste grad bogmediet igen, med denne udgivelse modtager læseren ikke en bog, men en kasse indeholdende krøllede papirer, der hver er dækket af et digt, så kan man ”trække” en tekst, krølle ud, læse og krølle sammen igen.

CHRISTIAN YDE FROSTHOLM:
Har udgivet otte digtsamlinger og to prosabøger. Digtsamlingen ”Mellem stationerne” fra 2000, er desuden udgivet på cd med dertilhørende musik. CYF er grundlægger af afsnitp (www.afsnitp.dk) som beskæftiger sig med det visuelle udtryk i såvel digtningen som i andre kunstformer. Seneste udgivelse er ”Afrevne ord”, som samtidig findes som tekst/foto-udgave på afsnitp. Se cyf.dk for yderligere informationer og vejvisning i forfatterskabet.

Detaljer

Dato:
25. januar 2007
Tidspunkt:
00:00
Pris:
kr.30 – kr.80
Hjemmeside:
http://www.lynfabrikken.dk