Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

27/03-3# Oplæsningsrække på LYNfabrikken

27. marts 2008- 00:00

kr.6 – kr.100

PIA TAFDRUP: Debuterede i 1981 med digtsamlingen Når der går hul på en engel og har siden hen skrevet (bl.a.) en poetik, to skuespil, en roman og tolv digtsamlinger – senest haikubogen Boomerang. Har modtaget utallige priser, blandt andet Nordisk Råds Litteraturpris. Pia Tafdrup er ud over at være en markant og original digter, en særdeles dygtig oplæser, digtene er i den grad lydbårne og musikaliteten træder frem i en nærmest messende klang.
THOMAS BOBERG: Siden debuten i 1984 (Hvæsende på mit øjekast) har Thomas Boberg været uhyre produktiv. Rejsebøger, prosa og digte er flydt i en lind strøm fra forfatterens hånd, med stor anerkendelse til følge. Seneste udgivelse er digtsamlingen Gæstebogen, en både smuk og brutal bog der tager hånd om digtningen som genre og form, om tiden og ånden og tillader også læseren at fornemme forfatteren bag.

MADS L MYGIND: Debuterede i januar 2007 i Hvedekorn og har siden fået digte trykt i Vandfanget, Visir, antologien Dét, vi sagde gælder, og igen i Hvedekorn. Har læst op i Århus og København og skriver ellers på poesibloggen Efterladenskaber(.blogspot.com). Er medlem af LIPS og en af tre arrangører af festivalen for ny poesi: Verbale Pupiller.

Detaljer

Dato:
27. marts 2008
Tidspunkt:
00:00
Pris:
kr.6 – kr.100
Hjemmeside:
http://www.lynfabrikken.dk