Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

27/9: Morten Søndergaard & Schweppenhäuser/Thomsen

27. september 2007- 00:00

Fri entré

Flere års arbejde er gået forud for albummet Hjertets abe sparker sig fri – et møde mellem den elektroniske duo Schweppenhäuser/Thomsen og digteren Morten Søndergaard – som endelig udkommer 27/9. Konstellationen har man allerede kunnet opleve live på bl.a. festivaler som SPOT, Roskilde og Lyd+Litteratur, ligesom de medvirkede med lydværket Superpositionsprincippet på Geiger Records’ og CrossArts antologi audioPoesi – en antologi fra 2006. Det er også Geiger Records, der i samarbejde med Litteraturen på Scenen og Husets Forlag udsender Hjertets abe sparker sig fri, som dermed samtidig bliver det første regulære album i selskabets Lyd+Litteratur-serie.
Albummet er et dristigt forsøg på at skubbe de kunstneriske grænser for mødet mellem musik og poesi. Snarere end at spænde musikken for lyrikken eller omvendt forsøger Schweppenhäuser/Thomsen & Morten Søndergaard at skabe et nyt, symbiotisk sprog, hvor stemmens rytme og ordenes klang indgår som fuldt integrerede elementer i det søgende elektroniske lydunivers, der kan bevæge sig fra store katedrallignende klange til hårde støjflader og komplekse rytmiske strukturer.

Geiger Records, Husets Forlag, Litteraturen på Scenen og bandet har fornøjelsen af at indbyde til releasefest for Hjertets abe sparker sig fri. Her vil være lejlighed til at lytte på albummet, ligesom man naturligvis også vil få mulighed for at opleve, hvordan gruppen lyder live.

Arrangementet starter kl. 20.30. Der er fri entré! Og DJs før og efter koncerten.

www.myspace.com/schwth
www.myspace.com/husetsforlag
www.husetsforlag.dk

Detaljer

Dato:
27. september 2007
Tidspunkt:
00:00
Pris:
Fri entré
Hjemmeside:
http://www.myspace.com/schwth