Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

28/01-10 Oplæsningsrække på LYNfabrikken

28. januar 2010- 00:00

kr.30

I efteråret 2009 blev alle forfattere, der har gæstet LYNfabrikken gennem de forløbne tre år, inviteret til at bidrage til en udgivelse, som kunne dokumentere, hvad der er foregået på LYNfabrikken de seneste sæsoner. 57 forfattere bidrog med en mængde forskellige tekstformater. Der var ikke noget jubilæum, ikke noget rundt tal, som berettigede udgivelsen. Blot et ønske om at sætte en streg i sandet og forene lytning og læsning. Du kan købe bogen her.: http://afterhand.blogspot.com/2009/12/oplsningsrkke-pa-lynfabrikken-2006-2009.html
Med denne streg i sandet udvides Oplæsningsrækkerne på LYNfabrikken med en Skandinavisk ramme. Således vil en ud af tre af de forfattere vi præsenterer i løbet af foråret komme fra et andet Nordisk land end Danmark. Ønsket er at udvide samtalen omkring den litteratur som præsenteres, ved at sætte samtidige forfattere fra Skandinavien sammen og bruge vores sprogfællesskab til at udvide konteksten omkring litteraturen.

Et sådan projekt er lidt større end det vanlige, hvorfor vi ikke er helt klar med det endelig program endnu. Men vi ved hvad det første arrangement kommer til at rumme NU på torsdag, hvor vi præsenterer de tre digtere.:

28/01-09 FRANK KJØRUP (DK) / RASMUS GRAFF (DK) / PÄR THÖRN (S)

dørene åbner kl. 19:30 – Entré 30 kr.

Resten af oplæsningsrækken vil blive annonceret i starten af februar, men vi kan allerede nu sige at arrangementerne som sædvanlig finder sted den sidste torsdag i måneden på LYNfabrikken.

* d. 27/01 præsenterer Kunsthal Nord Rasmus Graff (DK) og Pär Thörn (S) i forbindelse med kunstneren Mogens Otto Nielsens retrospektive udstilling. De to digtere vil her sammen fremføre det konceptuelle værk ATT/AT

Digtopførelsen finder sted onsdag den 27. januar kl. 19.00 i Kunsthal Nord.

Detaljer

Dato:
28. januar 2010
Tidspunkt:
00:00
Pris:
kr.30
Hjemmeside:
http://www.afterhand.blogspot.com