Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

28/5: Lyd+Litteratur på SPOT

28. maj 2011- 00:00

kr.285 – kr.495

Igen i år præsenterer Litteraturen på Scenen og Geiger Lyd+Litteratur-showcase på SPOT Festivalen. I år kan du opleve Stemmejernet og She’s a Show som optakt til selve Lyd+Litteratur-festivalen, der foregår i oktober/november 2011.

STEMMEJERNET
Stemmejernet præsenterer en rytmisk fræk og veloplagt ordmusik, der spænder fra rap til jazzede beats over syret ambient til tungt swingende numre. Teksterne er i en klasse for sig – fra ordgejl og sproggøgl til mere inderlig og billedrig poesi – for bag Stemmejernet gemmer sig den ivrigt eksperimenterende digter Niels Lyngsø. Musikken er bygget op af Lyngsøs ord og kropslyde, men live drejes det over i et mere løssluppent og free jazzet udtryk. Stemmejernet har fornyligt udgivet debutalbummet sigdetvidere i Lyd+Litteratur-udgivelsesrækken på Geiger Records.
Læs mere om Stemmejernet på www.stemmejernet.dk og www.geigerrecords.dk

SHE’S A SHOW
She’s a Show blander musik og litteratur, så det gerne bliver en oplevelse ud over det sædvanlige. Miriam Karpantschof og Mette Moestrup er tilsammen She’s a Show. Digteren Mette Moestrups ord møder musikeren Miriam Karpantchofs lydunivers, og eksperimenter med beats, feministisk semi-rap, manipulerede hjertelyde og vindspil opstår. Duoen laver musik under mottoet: Agression and fun, men nogle gange skal det også være sært, skært, skævt.

Begge koncerter finder sted i Musikhusets Lille sal og er en integreret del af SPOT Festivalen. For at få adgang til Lyd+Litteratur-koncerterne skal du købe enten en festival- eller en lørdagsbillet til SPOT Festivalen. Se mere info om billetter på: www.spotfestival.dk

Detaljer

Dato:
28. maj 2011
Tidspunkt:
00:00
Pris:
kr.285 – kr.495
Hjemmeside:
http://