Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

6/5 Forfatterkursus #4

6. maj 2007- 00:00

kr.90

Denne kursusgang handler om selve bogudgivelsen. Hvor går man hen med sine tekster – til forlag, tidsskrifter eller skal man udgive selv?
To forlagsfolk (Henrik Dalgaard fra Husets Forlag og Carsten Vengsgaard fra Klim) fortæller om forlagsbranchen og giver gode råd. – Hvad består en kontrakt af og hvad får man økonomisk ud af at udgive en bog? Forfatteren Mads Eslund fortæller om samarbejdet med forlag og det at debutere og blive anmeldt.

Undervisning indeholder oplæg, diskussion og oplæsning. Læs mere om Husets Forlag på www.husetsforlag og Forlaget Klim på www.klim.dk

Sted: FO, Guldsmedgade 25, 8000 Århus C.

Tid: 6. maj – kl. 13.00 – ca. 17.00.

Arrangør: Husets Forlag & Litteraturen på Scenen.

Generel info: For at deltage skal du købe en billet her på Husets Forlags hjemmeside. Bemærk, at du via denne side kun køber billet til en dato. Ønsker du at købe billet til andre kursusgange, skal du gå ind på de respektive kursusdage og bestille billet. Når du kommer til webshoppen, skal du under “Fragt” vælge “Afhentes”. Betaling skal foregå med Dankort – under “Betaling” skal du vælge at betale med “Dankort” og ikke kontant betaling. På kurset skal du medbringe den ordrebekræftelse, du efter køb modtager pr. mail. Den gælder som adgangsbillet til kurset.

Køb billet via dette link: www.husetsforlag.dk/hf/index.php?20&backPID=20&swords=forfatterkursus&tt_products=157

Detaljer

Dato:
6. maj 2007
Tidspunkt:
00:00
Pris:
kr.90
Hjemmeside:
http://