Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

8/3 LIPS & LJUD præsenterer Christian Vuust Dynamo feat. nordiske digtere på Musikcaféen

8. marts 2010- 00:00

kr.90 – kr.100

Oplev fem af Danmarks bedste yngre jazzmusikere i et strømførende møde med jazz’n’ poetry-digter par excellence Peter Laugesen, Islands største forfatternavn Einar Mar Gudmundsson og videokunstneren Iben West (senest med Nephew).
Når Peter Laugesen lader sine ord gå i clinch med musikken, er der altid noget originalt på spil. Som en unik digterstemme i dansk litteraturhistorie bidrager han med en personlig og overbevisende timing, og falder opfindsomt ind i Dynamos både stærkt stemningsfulde og subtilt swingende musik.

Einar Már Gudmundsson er Islands mest oversatte forfatter og lyriker. Han slog for alvor igennem i Danmark med romanen Universets engle, som han i 1995 modtog Nordisk Råds litteraturpris for. Gudmundsson er samtidig en af Islands mest markante debattører og er kendt for sin skarpe og nådesløse pen. Hans seneste bog, Hvidbogen, udkom på dansk sidst i 2009 og er en kritisk gennemhegling af finanskrisen på Island.

Orkestermedlemmernes baggrund ligger inden for så forskellige genrer som jazz, rock og elektronika, og de spiller med så forskellige kunstnere som Bill Frisell, The Raveonettes, Pauseland, Marilyn Mazur og Nikolaj Nørlund. Dynamos tilgang til jazz er derfor åben og udogmatisk.

Christian Vuust Dynamo er: Einar Mar Gudmundsson: Recitaion – Peter Laugesen: Recitation – Iben West: VJ – Christian Vuust: Tenorsaxofon – Jakob Buchanan: Flygelhorn, trompet – Jakob Bro: Guitar Nicolai Munch-Hansen: Bas – Jeppe Gram eller Jakob Høyer: Trommer.

ENTRE: 100 KR/STUD. 90 KR
DØRE: 20.30 – START: ML. 21 OG 21.30

Detaljer

Dato:
8. marts 2010
Tidspunkt:
00:00
Pris:
kr.90 – kr.100
Hjemmeside:
http://www.musikcafeen.dk