Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

8/9 – kl. 15:00 Oplæsning ved Peter-Clement Woetmann og litterære udgivelser i Works Unltd

8. september 2007- 00:00

fri entré

Lørdag eftermiddag klokken 15:00 præsenterer Litteraturen På Scenen to lyriske udgivelser i tøjbutikken Works Unltd. (Guldsmedgade 27a.) samt en oplæsning ved Peter-Clement Woetmann. Den ene udgivelse er en T-shirt i sort og hvid med et slynget Johannes L. Madsendigt ned ad ryggen og en stor pupil på maven, som symbol på den forestående poesifestival og bogmesse for nordiske småforlag Verbale Pupiller, som Litteraturen på Scenen afholder i Studenterhus Århus fra d. 14-16. september. Læs mere på: verbalepupiller.dk.
Den anden udgivelse er en række digte trykt på klistermærker. Alle bidragyderne til klistermærkerne er debutanter eller endnu ikke debuterede. Målet med begge udgivelser er at skabe opmærksomhed om Verbale Pupiller samt at bringe poesien ud i byrummet.

Der er fri adgang til arrangementet, hvor man udover at høre oplæsning vil have mulighed for at erhverve sig klistermærkerne, købe en t-shirt, drikke et glas rødvin og høre nærmere om den stort anlagte festival for ny poesi og bogmesse for nordiske småforlag – Verbale Pupiller.

www.verbalepupiller.dk

www.worksunltd.dk

lørdag d. 8. sep. kl. 15:00 i Works Unltd – Guldsmedegade 24, Århus

Detaljer

Dato:
8. september 2007
Tidspunkt:
00:00
Pris:
fri entré
Hjemmeside:
http://www.verbalepupiller.dk