Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Aarhus oplæst

14. december 2021- 16:00 - 18:00

Sted: Vogn 1, Godsbanen
Entré: 40 kroner (MobilePay eller kontant i døren)
BYOB
Deltagerbegrænsning på 50
LIPS præsenterer med Aarhus oplæst en række forfattere, der alle har en tilknytning til Aarhus. Uanset om de skriver digte, noveller eller romaner. Vi er interesseret i at skabe et fællesskab om litteraturen. Under nedlukningerne har der været gode muligheder for at være alene med litteraturen. Endelig kan vi samles om den. De forfattere, vi inviterer, vil have Aarhus til fælles med publikum. Det sted hvor vi bor, hvor der skrives bøger (om), det sted vi har været lukket inde.
Jacob Lassen er uddannet BA i dramaturgi fra Aarhus Universitet samt fra diverse skriveskoler, herunder Skrivekunstskolen. Han debuterede med Som var en solstråle fanget i en spejlsal. Lige nu er han studerende på Biskop Arnös Forfatterskole i Sverige. Jacob har tidligere haft digte publiceret i diverse tidsskrifter herunder Hvedekorn, Hvermandag, Slagtryk, Mosaikk og Vandfanget. Han udgiver i efteråret sin bog nummer to.
Bjørn Rasmussen (f. 1983) er uddannet fra Dramatikeruddannelsen og Forfatterskolen. Han fik sin forfatterdebut i 2011 med romanen HUDEN ER DET ELASTISKE HYLSTER DER OMGIVER HELE LEGEMET. I 2013 udkom (Udsat) Bjørn Rasmussens punktroman PYNT, og i 2015 udgav han sin første digtsamling, MING. I september 2018 var han aktuel med sin fjerde bogudgivelse, romanen JEG ER GRÅHVID. I september i år udkom Bjørn Rasmussens anden digtsamling, FORGABT. Bjørn Rasmussen har modtaget bl.a. Montanas Litteraturpris 2011 for sin debutroman, Statens Kunstfonds 3-årige arbejdslegat i 2013 og KulturBornholms Litteraturpris i 2014.
Johanne Kirstine Fall (f. 1993) en del af den selvstændige redaktion Lycius. Debuterede i 2017 med romanen Der er altid nogen at befri, som omhandler Katrina, der indlægges på psykiatrisk afdeling med en spiseforstyrrelse. Romanen høstede glimrende anmeldelser i flere aviser og blev shortlistet til Bogforums Debutantpris og Munch Christensens Debutantpris. Fall har endvidere været nomineret til bibliotekernes litteraturpris, Edvard P. Prisen. I 2020 udkom Om natten havet, som er en selvstændig efterfølger til debuten, og kredser om forelskelse, stofmisbrug og seksuelle overgreb. I maj 2021 udkom Stræk din krop mod min her på forlaget – en brevveksling mellem Johanne Kirstine Fall og Charlotte Strandgaard.

Detaljer

Dato:
14. december 2021
Tidspunkt:
16:00 - 18:00

Sted

Skrivekunstskolen
Godsbanen, Skovgaardsgade 3
Aarhus, 8000 Danmark
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside