Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Johan Davidsen, Ina Munch Christensen og Liv Sejrbo Lidegaard læser op på Double Rainbow!

4. november 2015- 21:00

LIPS PRÆSENTERER TRE DEBUTANTER FRA GYLDENDAL
JOHAN DAVIDSEN:
Debuterede i år med Jeg kan ikke hjælpe dig med dine problemer.
Forlaget skriver: Johan Davidsens debut Jeg kan ikke hjælpe dig med dine problemer er en samling rørende tekster om, hvor besværlig tilværelsen bliver, når den skal være perfekt. En ung mands liv udfolder sig i København, og vi følger flugten fra et forlist forhold mod kunsten og natklubberne i Berlin, imens der tegnes et både desperat og underspillet generationsportræt.
INA MUNCH CHRISTENSEN:
Forlaget skriver:
Ina Munch Christensen er uddannet fra forfatterskolen, og Nielsine er hendes debutroman. I romanen kredser hun om temaer som angst, kærlighed, køn og identitet og med stor sproglig energi og følsomhed har hun skabt et rørende portræt af en ung kvinde og miljøet, hun færdes i.
Nielsine er Ina Munch Christensens debutroman om mennesker, kærlighed, venskaber og identitet. En historie om en kvinde der søger sig selv i et hårdtslående miljø.
Nielsine har allerede opnået store roser og er et realistisk og smukt billede på en ung kvinde og hendes livsvilkår. Romanen kan noget ganske særligt og skaber en stemning uden lige.
LIV SEJRBO LIDEGAARD:
Liv Sejrbo Lidegaard debuterer med digtsamlingen Fælleden. Poesi, der bevæger sig i natur og byrum, og som interesserer sig for, hvordan vi deler og ødelægger mulige verdener.
Information skriver:
”Liv Sejrbo Lidegaard opløser hierarkiet mellem figur og baggrund og lader i præcise poetiske sansninger sit lyriske jeg smelte ud og ind af landskaber og fælleskaber”: http://www.information.dk/534069
Fri entré!
VÆRT: MADS MYGIND

Detaljer

Dato:
4. november 2015
Tidspunkt:
21:00