Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

LIPS & Debutanterne

30. oktober 2021- 16:00 - 18:00

Sted: Vogn 1, Godsbanen
Entré: 40 kroner (MobilePay eller kontant i døren)
BYOB
Jacob Lassen: Som var en solstråle fanget i en spejlsal (Forlaget Forår, 2020)
Jacob Lassen er uddannet BA i dramaturgi fra Aarhus Universitet samt fra diverse skriveskoler, herunder Skrivekunstskolen. Han debuterede med Som var en solstråle fanget i en spejlsal. Lige nu er han studerende på Biskop Arnös Forfatterskole i Sverige. Jacob har tidligere haft digte publiceret i diverse tidsskrifter herunder Hvedekorn, Hvermandag, Slagtryk, Mosaikk og Vandfanget. Han udgiver i efteråret sin bog nummer to.
Deniz Kiy: BLÅ ØJE (TÜRKÜ) (Gyldendal, 2021)
BLÅ ØJE (TÜRKÜ) er et syngende sorgskrift, en fortælling om hvordan traumatiske erindringer nedarves gennem generationer. Med digtsamlingen fremskriver Deniz Kiy et omsorgsrum for og et hjem til de fordrevne og forstummede stemmer og kroppe. Bogen er et stærkt opgør mod de blå øjnes blik – fremmedhadets retorik.
Christoffer Thunbo Pedersen: Gennem dage af hyld og tjørn (Herman & Frudit, 2020)
Gennem dage af hyld og tjørn er en unik debut i den yngste, danske samtidslitteratur. Christoffer Thunbo Pedersen debuterer med Gennem dage af hyld og tjørn og et billedskabende mesterskab, som har ligheder med Morten Søndergaard og Søren Ulrik Thomsen. Men Gennem dage af hyld og tjørn er helt sin egen og uundværlig i ethvert bibliotek for kommende klassikere.

Detaljer

Dato:
30. oktober 2021
Tidspunkt:
16:00 - 18:00

Sted

Skrivekunstskolen
Godsbanen, Skovgaardsgade 3
Aarhus, 8000 Danmark
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside