Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

LIPS & Debutanterne

27. november 2021- 16:00 - 18:00

Sted: Vogn 1, Godsbanen
Entré: 40 kroner (MobilePay eller kontant i døren)
BYOB
Jakob Schweppenhäuser: Jeres fodboldbog (Cris & Guldmann, 2021)
Han har markeret sig som en intermedialt arbejdende kunstner og forsker i feltet mellem tekst, musik og billede, bl.a i hans utraditionelle rapprojekt ∀ NABLA ∀ og i et mangeårigt samarbejde med forfatteren Morten Søndergaard. Senere på året udgiver han sin debutbog. Den handler om fodbold, i hvert fald tilsyneladende. I Jeres fodboldbog bliver sporten et alternativt, skævt prisme, verden brydes igennem. Fodbolden siver ind i tilværelsens krinkelkroge og ikke mindst ind i sproget. Bogen er komponeret som et fletværk af en række forskellige spor: fiktive interviews, fodbolddrømme, dagbogslignende prosatekster og meget andet. Sammen fremmaner de et højst usædvanligt, og højst personligt, billede af fodbolden.
Ingrid Nymo: Kloster (Kronstork, 2021)
Underviser på skrivelinjen på Testrup Højskole. Ingrid har siden 2011 jævnligt haft poesi trykt i danske litterære tidsskrifter og er desuden redaktør på tidsskriftet Hvermandag. Hun debuterer på Kronstork med romanen Kloster. Kloster handler om Linea, en ung kvinde, der efter en livsomvæltende begivenhed ad forskellige omveje ender i et kloster i Rumænien. Her prøver hun at finde plads til sig selv i en verden, hvor hendes gamle holdepunkter er væk. Langsomt går det op for hende, at hun ikke længere er den samme.
Mirian Due: Vågent (Kronstork, 2021)
Vågent skriver sig ind i to af dansk litteraturs højaktuelle temaer, moderskab og natur – fortælleren er den iagttagende indadvendte, den milde omsorgsperson, men også et menneske, der skal finde vej ind i nye roller og perspektiver. I digtene finder du også et omsorgsarbejde, som en mor på hver sin måde går igennem for at komme ud på den anden side af graviditet og fødsel – og den særlige tid efter. Mirian Due er uddannet fra Forfatterskolen (2013-2015) og har tidligere udgivet Telter i randen af et mørkt øje, sover i knitrende sengetøj på norske AFV Press.

Detaljer

Dato:
27. november 2021
Tidspunkt:
16:00 - 18:00