Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

LIPS & Debutanterne Volume 3

6. april 2019- 08:00 - 17:00

LYNFABRIKKEN
Entré: 40 kroner.
ASKE SEVERIN JUUL CHRISTIANSEN
AFTENSTJERNE er en bog om olie. I 12 dele, opdelt efter årets gang, møder vi en serie af mennesker, maskiner og steder, på hele kloden og endda ud over den, alle forbundet af olien. I en billedrig og lyrisk prosa, båret af intense stedsbeskrivelser og radikale formelle brud, følger vi sømænd, dataloger, radioteknikere, dronepiloter, borebisser og bygningsarbejdere; et sprængt kor af stemmer der kan tale fra bl.a. Salvador og Manaus, Doha og Ramfjordsmoen, Antarktis og rumstationen ISS. Vi møder arbejdskolleger som Dixon, Bjarke, Sabbir, Ine, Trygve og Guang – og vi møder Yemoja, supercomputer og guddom. AFTENSTJERNE er kompendium, mytekreds og kartografi; en intens poetisk undersøgelse af olieindustriens sidste dage.
JENS KÆMPE
Jens har gået på Skrivekunstskolen og på Forfatterskolen. Han debuterer med digtsamlingen KUNSTENS REGLER på Det københavnske forlag Cris & Guldmann d. 28. marts 2019. Senest har han haft en suite af digte i tidsskriftet International Icetimes, det var formet som en hel sektion i tidsskriftet under titlen: KÆMPETILLÆGGET.
THERESA SALOMONSEN
Theresa modtog Klaus Rifbjergs Debutantpris for sin debutbog KAST HIMLEN I HAVET. Hun er uddannet fra Forfatterskolen og studerer nu filosofi på Københavns Universitet. Hendes bog er oversat til svensk.
Læs interview her: https://danskforfatterforening.dk/…/portfolio-theresa…/

Detaljer

Dato:
6. april 2019
Tidspunkt:
08:00 - 17:00