Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

LIPS og genrerne

18. juli 2020- 08:00 - 17:00

Tine Høeg (f. 1985) er forfatter og aktuel med romanen Tour de chambre, som er udkommet på Gutkind Forlag.
Hun debuterede i 2017 med Nye rejsende, som hun vandt Bogforums Debutantpris for. Bogen er oversat til engelsk og tysk og sat op som monolog på Det Kongelige Teater. Tine Høeg har desuden skrevet dramatik til Teater Republique og AKT1 og skriver digte for Politiken og Betty Nansen Teatret. Læs interview her: https://www.dr.dk/…/tine-skriver-om-begaer-tinder-og…
Torben Munksgaard (f. 1975) er uddannet bachelor i filosofi og cand.it. Han har i en årrække arbejdet i tv-branchen som producent, tilrettelægger og manuskriptforfatter og siden været projektleder og kommunikationsmedarbejder. Munksgaard debuterede i 2007 med “Retrograd”, der blev oversat til svensk, norsk og finsk. Siden har han udgivet “Den perfekte mand, en selvbiografi” (2009) og bestselleren “Sort hund” (2012). Alle hans romaner har høstet stor anmelderros, og i 2013 modtog han Statens Kunstfonds treårige arbejdslegat. I 2019 udkom digtsamlingen “Mere lys” på Kronstork. Til september er han atter aktuel med en roman: “Digterens død”.
Maja Lucas (f. 1978) debuterede som skønlitterær forfatter i 2007 med en prosasamling og har siden skrevet flere romaner. I sine bøger behandler Maja Lucas på forskellig vis temaer som forholdet mellem nærhed og distance, familierelationer, tab, skrøbelighed og erindringsspor. I bogen ”Mor. En historie om blodet”, er omdrejningspunktet tabubelagte følelser forbundet med moderskabet. Hun er aktuel med romanen Gennem natten og vinden: En rå og tyst fortælling om at være kvinde og mor – og om at være desperat på flugt fra normaliteten.
Entré: 40,-
MobilePay eller kontant
Billetsalg i døren
Sted: Vogn 1, Godsbanen, Aarhus

Detaljer

Dato:
18. juli 2020
Tidspunkt:
08:00 - 17:00