Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

LIPS PÅ LYN

17. oktober 2018- 08:00 - 17:00

Entré: 30 kroner (mobilepay/kontant i døren)
MORTEN PAPE (f. 1986) rammer med sine romaner der, hvor det gør mest ondt. Med sit intense og ærlige indblik i opvæksten i Urbanplanen på Amager stiller han i debutromanen ”Planen” skarpt på en stærkt frustreret og understimuleret samfundsgruppe. Vi hører om den intelligente outsider Morten, der ikke finder genklang i sine omgivelser og driver rundt alene med afgrænsede venskaber i fremmedfjendske danske miljøer – og muslimske miljøer, hvor tiltroen til Danmark og integrationen er lig nul. Vi hører om uforløste drømme, men også om sammenhold på tværs af klippestore afstande. Intet er sort eller hvidt, for det er virkeligheden, Morten Pape fortæller om.
Morten Pape er aktuel med romanen ”Guds bedste børn”.

KNUD ROMER, f. 1960 og vokset op i Nykøbing Falster. Han har studeret litteraturvidenskab på Københavns Universitet. Prisvindende konceptudvikler i reklamebranchen bl.a. Guldkorn og Cannes Lion Award. Har optrådt som skuespiller i Lars von Triers dogmefilm “Idioterne” og Christoffer Boes “Allegro”. Debuterede som forfatter med romanen Den som blinker er bange for døden, som vandt De Gyldne Laurbær og er solgt i mere end 100.000 eksemplarer. I 2014 udgav Knud Romer sin ABC på Forlaget Carlsen, smukt illustreret af John Kørner. Kort over Paradis er Knud Romers anden roman.
Foto: Thomas A

JONAS EIKA RASMUSSEN (f. 1991) har gået på Forfatterskolen, som han afsluttede i 2015. Han debuterede samme år med romanen “Lageret Huset Marie”, der er en arbejdspladsroman og kærlighedsroman i et. Romanen fik ved udgivelsen en overvældende god modtagelse af kritikerne og blev både kaldt “lovende”, “stærk og svævende” og slet og ret “skidegod”. “Lageret Huset Marie” blev senere på året nomineret til BogForums debutantpris og i 2016 modtog Jonas Eika Rasmussen Danmarks største debutantpris, Bodil og Jørgen Munch-Christensens kulturlegat til yngre danske debutanter. Jonas Eika Rasmussen er aktuel med novellesamlingen ”Efter solen” på Forlaget Basilisk. Læs mere om den her: http://basilisk.dk/bog/efter_solen.htm
Foto: Lil B. Wachmann

Detaljer

Dato:
17. oktober 2018
Tidspunkt:
08:00 - 17:00