Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

LIPS´ Store Juleoplæsning: 5 talentfulde forfattere + en bonus!

19. december 2018- 08:00 - 17:00

Litteraturen på Scenen og Øst for Paradis byder velkommen til LIPS´ STORE JULEOPLÆSNING 2018!
LIPS har traditionen tro inviteret nogle talentfulde forfattere fra Århus, som vi glæder os til at præsentere. I år præsenterer vi fem talenter: Lukas La Cour, Mathilde Ravn Melvang, Nath Krause, Jacob Lassen og Ingrid Nymo + en gæsteoptræden fra Bjørn Rasmussen.
Kom og oplev morgendagens debutanter – i den store sal i Paradis.
Pris: 0 kr.
OPTRÆDENDE:
Lukas La Cour (f. 1996) har gået på Skrivekunstskolen i Århus og er nu elev på Forfatterskolen. Han har bidrag i bl.a. Henfald, SEIN, Florett m.fl. Han arbejder på en digtsamling, der hedder Sne og sort fortvivlelse, som han vil læse op fra.
Mathilde Ravn Melvang (f. 1994) studerer litteraturhistorie på Aarhus Universitet og arbejder i øjeblikket som redaktør og anmelder for Litteraturmagasinet Standart. Det sidste halve år har hun arbejdet i teaterverdenen.
Nath Krause (f. 1994) er aarhusiansk digter, der arbejder på et barokt langdigt. Derudover er han elev på Talentskolens Skrivelinje og vil i dagens anledning præsentere et uddrag, en suite.
Jacob Lassen er uddannet BA i dramaturgi fra Aarhus Universitet (2018). Derudover Teater Katapults Dramatikerlab (2016) og Skrivekunstskolen (2018). Han skriver digte, sange, dramatiske tekster samt kortprosa. Aktuel med forestillingen “På torsdag redder jeg verden”.
Ingrid Nymo har gået på Talentskolen, været trykt i Hvedekorn, Hver Mandag, Slagtryk, Ud&Se mm. Underviser på Testrup Højskole.
Gæsteperformance: Bjørn Rasmussen debuterede med romanen Huden er det elastiske hylster der omgiver hele legemet. Siden er fulgt Pynt og digtsamlingen Ming. Han er aktuel med romanen Jeg er gråhvid. Han har vundet Montanas Litteraturpris og EU’s Litteraturpris og været indstillet til Nordisk Råds Litteraturpris.

Detaljer

Dato:
19. december 2018
Tidspunkt:
08:00 - 17:00