Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Lyd+Litteratur: Workshop for tekst og lyd

9. december 2013- 16:00 - 20:00

LYD+LITTERATUR:
WORKSHOP FOR TEKST OG LYD
Godsbanen, 9. december 2013, kl. 16-20.
Hvad sker der i møderne mellem to kunstarter? Hvornår fungerer det? Har du ideer til, hvordan ord og musik kan sættes sammen på nye måder? Skat det være samarbejder eller sammenstød? Vil du være med til at udvikle Lyd+Litteratur Festivalen?
Kom til en uformel workshop og brainstorm om musik- og litteraturfeltet generelt og Lyd+Litteratur Festivalen i særdeleshed. Vær med til at udvikle nye ideer og andre samarbejdsformer og hvad vi ellers finder på!
Workshoppen er gratis, og vi byder på aftensmad. Workshoppen henvender sig til forfattere, musikere, formidlere, lydkunstnere, læsere, lyttere og andre, der interesserer sig for og har idéer til musik- og litteraturfeltet.
HVAD SKER DER?
Der vil være fælles idéudvikling, brainstorm og gratis aftensmad samt oplæg ved:
Jakob Schweppenhäuser: Om at arbejde i musik- og litteraturfeltet i bl.a. Schweppenhäuser/Thomsen og Marybell Katastrophy.
Christian Djurhuus: Om Litteraturen på Scenen.
Robert Skovmose Christensen: Om intentionerne med Lyd+Litteraur Festivalen og festivalens arbejde i dens 11 leveår.
HVAD ER VI?
En festival i spændingsfeltet mellem litteratur, musik og lydkunst. Grundlagt i 2002. Har arrangeret performances, koncerter, udstillinger m.m. Foregår i Aarhus og København. Præsenterer både danske og udenlandske kunstnere. Altid med eksperimentet og den kunstneriske kvalitet i fokus. Festivalen tænker sig selv som et arbejdende laboratorium for tekst og lyd. Vi ønsker at være mere end bare præsenterende og formidlende. Vi ønsker at være igangsættende og skabende af nye samarbejder og former for musik og litteratur. Lyd+Litteratur-serien dokumenterer festivalen og udgives af Geiger Records.
HVEM ER VI?
Lyd+Litteratur organiseres af Litteraturen på Scenen og Geiger i samarbejde med forskellige samarbejdspartnere, bl.a. spillestedet Radar.
HVOR ER VI OG HVORNÅR?
Workshoppen foregår mandag 9. december fra kl. 16.00 – ca. 20.00 i Litteraturcenterets rum, Vogn 1 på Godsbanen, Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus C.
TILMELDING? Ja tak, af hensyn til bestilling af mad må du gerne tilmelde dig. Skriv til robert@geiger.dk
Workshoppen er arrangeret af Litteraturen på Scenen, Geiger og Aarhus Litteraturcenter og er støttet af Aarhus 2017, Statens Kunstråd og Aarhus Kommunes Kulturudviklingspulje.
LÆS MERE OM LYD+LITTERATUR PÅ:
LYDPLUSLITTERATUR.DK + GEIGERRECORDS.DK

Detaljer

Dato:
9. december 2013
Tidspunkt:
16:00 - 20:00