Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

OPLÆSNING I ØST FOR PARADIS!

29. januar 2014- 08:00 - 17:00

4 Aarhus-forfattere læser helt nye og upublicerede tekster op i byens bedste biograf. Der er gratis entré, det begynder kl. 21, og alle er velkomne.
Programmet ser således ud:
Hanne Højgaard Viemose
Debuterede i 2011 med romanen “Hannah”, for hvilken hun modtog Munch-Christensens Kulturlegat. Hun er uddannet fra Forfatterskolen og bachelor i Antropologi og Etnografi. Hanne læser op af en bog, hun arbejder på for tiden.
Bjørn Rasmussen
“Huden er det elastiske hylster der omgiver hele legemet” er Bjørns debut, som han i 2011 modtog Montanas Litteraturpris for. Bjørn er uddannet fra Dramatikeruddannelsen og Forfatterskolen. Han udgav i 2013 romanen Pynt. Bjørn læser helt nye, upublicerede digte op (+en sang) (+en pavemonolog).
Christoffer Ugilt Jensen
Christoffer er flere gange trykt i Hvedekorn. Han er uddannet cand. mag. i Nordisk Sprog og Litteratur. Sidste år skabte han bloggen Individ i fællesskab, som har modtaget meget opmærksomhed, senest i en artikel i Information (i selskab med Bubber! http://www.information.dk/482498). To lange, fortløbende robotdigte bliver i løbet af i år trykt i en bog, indtil nu findes de her: http://www.individifaellesskab.dk/ Christoffer læser for første gang op af disse digte.
Christian Djurhuus
Christian er leder af Skrivekunstskolen under Århus Litteraturcenter på Godsbanen, daglig leder af Litteraturen på Scenen, samt underviser i skrivning og litteratur i diverse sammenhænge. Han har desuden studeret Litteraturhistorie. Christian er aktuel i den seneste udgave af Hvedekorn og arbejder for tiden på et kortprosamanuskript, som han vil læse op af denne aften.
Vært: Mads Mygind
Mads udgav i 2010 pamfletten Tilbage er et sart pulver af oprør og debuterede i 2011 med digtsamlingen Før vi har set os omkring, begge på forlaget After Hand. Mads er uddannet cand. mag. i Nordisk Sprog og Litteratur, og er i færd med at færdiggøre to digtsamlinger.

Detaljer

Dato:
29. januar 2014
Tidspunkt:
08:00 - 17:00