Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Oplæsning I Paradis #41 – Juleoplæsning

29. november 2017- 08:00 - 17:00

Litteraturen på Scenen og Øst for Paradis byder velkommen til OPLÆSNING I PARADIS – den store juleoplæsning med 6 spirende forfattere!
LIPS har inviteret 6 talentfulde forfattere fra Århus, som vi glæder os til at præsentere. Kom og oplev morgendagens debutanter – i den store sal i Paradis.
Arrangementet koster 30 kroner.
Marie Hjørnet: Marie Hjørnet Nielsen (f.1992) uddannet fra skrivekunstakademiet i Bergen og går lige nu på Talentskolen, har været udgivet på Floret, Slagtryk og i Cappelen Damms debutantantologi, Signaler 2017.
Lin Melkane: Går på Dramatisk Skrivekunst på Den Danske Scenekunstskole. Tidligere elev på Skrivekunstskolen.
Johanne Engel Aaen: Jeg blev færdig på Forfatterskolen i ’12, og lige pt er jeg i gang med at færdiggøre min bachelor v/ Dramaturgi. De sidste par år har jeg beskæftiget mig mest med teater som en del af performancegruppen PRAAK, bl.a. som tekstforfatter. Jeg kommer nok til at læse noget fra en digtsamling jeg arbejder på sideløbende med hvad jeg ellers laver, når jeg engang imellem har tid til poesien (den har ikke nogen arbejdstitel endnu – jeg er vildt dårlig til titler)
Malte Frøslev: Malte Frøslev (f.1993). Læser litteraturhistorie på Aarhus Universitet, har tidligere gået på Testrup Højskole. Er medstifter af og redaktør på tidsskriftet Henfald. Har haft tekster trykt i Floret.
Cecilia Dybris: “Cecilia Dybris er en tyvagtig poet der har forvandlet sin samlermani til digte. Hun er besat at andres ord og sætninger, som hun samler sammen, skiller ad, og genkonstruerer i små bøger. Lignende teknikker var set hos dadaisterne i 1920’erne og hos beatpoeterne i 1950- og 1960’erne. Det er processen omkring dekonstruktion og efterfølgende genopbygning der driver Cecilia frem gennem digtproduktionen.”
Jakob Schweppenhäuser: “Jakob Schweppenhäuser, født på reformationsdagen i 1983, elektronisk musiker og postdoc ved Aarhus Universitet. Skriver imidlertid ikke udelukkende universitetstekster og læser således denne aften op fra en række fiktive fodboldinterviews kendt fra så prominente medieplatforme som Politikens bagside og Københavnske Istidende. Forlaget skriver: “Sportens mester””.
OPDATERET D. 16. NOVEMBER:
Vi tilføjer hermed en ekstra oplæser til aftenen! Nikolaj Zeuthen vil præsentere sin kommende tegneserie “Al nydelse hæmmer”, som udkommer 2. december på Antipyrine. Som en del af Krabbesholms Schadeserie.
Det er den længe ventede opfølger på skandalesuccesen og kulthittet “Hvad synes du om dansk litteratur?” fra 2010: http://afterhand.blogspot.dk/…/nikolaj-zeuthen-hva-synes-du…
Bølgerne har ikke lagt sig i tegneserieverdenen, hvor der udbrød ramaskrig da bogen med de hæslige tegninger blev præmieret af Statens Kunstfond, efter den kom ind på en delt sidsteplads i en tegneseriekonkurrence.
Vært: Mads Mygind

Detaljer

Dato:
29. november 2017
Tidspunkt:
08:00 - 17:00