Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

OVERSKRIDELSER – oplæsning ved: Jens Blendstrup / Lone Hørselv / Mads Mygind

25. maj 2011- 00:00

fri entré

Den 25. maj kl. 19:30 byder Silkeborg Højskole indenfor til et litterært arrangement med oplæsning og samtale med forfatterne Jens Blendstrup, Lone Hørslev og Mads Mygind. Tre forskellige forfatterskaber tørner sammen denne aften. Jens Blendstrup har et langt forfatterskab bag sig og er kendt som humoristen i dansk litteratur, senest med bogen Bombaygryde. Lone Hørslev har udgivet både poesi og prosa, men det giver næppe mening i tilfældet Hørslev at skelne mellem genrerne, senest udgivelse er eksempelvis en poetisk roman om det prosaiske liv i provinsen med titlen Sorg og camping. Mads Mygind debuterede lovende først på året med digtsamling Før vi har set os omkring, som kredser om det private, politiske og poetiske, orkestreret gennem en særegen lydlig bevidsthed.
Ved arrangementet kan du få yderligere oplysninger om det kommende litteraturkursus OVERSKRIDELSER og samtale med kursuslederne; redaktør Mathias Kokholm og højskolelære Jonas Møller, som dagen efter (tors. d. 26 maj. fra kl. 19:30) også vil være til stede og rådighed for spørgsmål ved arrangementet Oplæsningsrække på LYNfabrikken (Vestergade 49, Århus).

Arrangementet er et pilot-arrangement for Silkeborg Højskoles nye satsning; et litteraturkursus under titlen OVERSKRIDELSER (10-16- juli 2011). Kurset præsenteres i samarbejde med redaktør Mathias Kokholm fra forlaget After Hand. OVERSKRIDELSER sætter fokus på litteratur og forfatterskaber, der overskrider det strengt litterære og præsenterer et program med flere generationer af danske forfattere, som leverer foredrag, oplæsning, diskussion, kritik, samtale, skrivekurser, samvær og fest. Her kan du møde Peter Laugesen, Henrik Have, Rasmus Graff, Lene Andersen, Christina Hagen, Josefine Klougart, Mads Mygind, Christian Bjohljahn, Mathias Kokholm m.fl.

Læs mere på: http://www.silkeborghojskole.dk/kortekurser_litteraturkursus.php

Detaljer

Dato:
25. maj 2011
Tidspunkt:
00:00
Pris:
fri entré
Hjemmeside:
http://www.silkeborghojskole.dk/kortekurser_litteraturkursus.php