Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Poesi & fodbold: Udgivelsesreception og oplæsning

11. oktober 2021- 18:00 - 20:00

BOOKMATE JOURNAL udgiver et EM-digt af Mads Mygind, og vi indbyder til reception for at markere begivenheden.
Bookmate Journal har bedt den aarhusianske digter Mads Mygind om at sætte ord på EM i fodbold 2020 (som jo blev afviklet i 2021). Det er blevet til et smukt digt om landsholdsfodbold, livet (i stuerne foran tv’et) og Arne Alligator. Digtet er tænkt som en hyldest til fodbolden og til landsholdet. En gave fra Bookmate Journal til fodbold-Danmark, der nu står på vippen til at skabe endnu en fantastisk præstation med en historisk god VM-kvalifikation.
Digtet med titlen “KAMPEN SVÆVER I EN DRONE OVER STADION” udkommer online den 11/10, og vi fejrer det ved en lille reception i Aarhus på udgivelsesdagen. Til arrangementet kommer Mads og læser sit nye digt og et digt, han skrev i forbindelse med VM i 2018.
Desuden kommer idéhistoriker, forfatter og skribent på Weekendavisen Asker Hedegaard Boye og rammesætter det særlige felt mellem sport og kunst – fodbold og litteratur. Asker vil derudover læse op fra og fortælle om sin kommende bog »Om fodbold«.
Arrangementet foregår på Lynfabrikken i Vestergade 49B, stuen, 8000 Aarhus C. den 11/10 fra kl. 18.
Vi vil tilbyde en forfriskning ved ankomst og øvrig forplejning vil kunne købes i Lynfabrikkens kaffe/vin/tapas-bar på 2. sal.
Alle er velkomne.
BOOKMATE JOURNAL er et gratis online magasin for baggrundsstof om litteratur – og nu altså også original poesi. Det er udgivet og redigeret af bogstreamingtjenesten Bookmate, som et led i missionen om at vise, at digital litteratur kan være andet end ny bedstsælgende genrelitteratur. Det er der også plads til – ligesom der er plads til fordybelse i det smallere, det udfordrende, provokerende og overraskende.
Foto credit: Stig Nygaard, CC BY 2.0, https://creativecommons.org/licenses/by/2.0, Wikimedia Commons

Detaljer

Dato:
11. oktober 2021
Tidspunkt:
18:00 - 20:00
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/284789410156140

Sted

LYNfabrikken
Vestergade 49
Aarhus C, 8000 Danmark
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside