Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Punk-performance-poetry-slam-show

19. november 2003- 00:00

kr.50

19. november kl. 19.30 præsenterede Litteraturen på Scenen “Punk – performance – poetry – slam – show” på Musikcaféen med Attila The Stockbroker (UK), MC Jabber (UK) og Jeppe O.
Attila The Stockbroker er én af de oprindelige punkpoeter – og en omvandrende legende. Som en krydsning mellem Hilaire Belloc og The Clash har han gennem de sidste 23 år optrådt over det meste af verden.

Attila har udgivet 4 bøger og intet mindre end 14 music and poetry albums omhandlende kærlighed, satire og vrede, i en slags punket middelalderstil. Derudover har han skrevet for bl.a. The Guardian, Time Out, NME og Sounds.

Besøg www.attilathestockbroker.com for mere information.

MC Jabber (Blue Foundation) svinger bogstavelig talt mellem ord og lyd i en suveræn beherskelse af mikrofonen og det velfungerende lydanlæg. Ord, rim, lyde, slag på kroppen og rytmeknips indgår i en enhed fremført i et forrygende tempo, hvor det kan være svært at fatte alle ordenes leksikalske indhold. Emnerne er det moderne liv, og pointen i teksterne er mindst lige så meget det lydlige udtryk, og det går til gengæld rent ind som ord- og lydmusik.’ (Information)

‘hip-hopping poetic genius delivers a hilarious one-hour set about relationships and modern times, and the audience love it.’ (Elle)

‘the 21st century exploding in your face through the languages of rave, hip hop and free verse.’ (i-D Magazine)

Jeppe O er arrangør af de lokale poetry slams, hvor han også ofte slår sig løs med humoristiske tekster og sceneoptræden.

Detaljer

Dato:
19. november 2003
Tidspunkt:
00:00
Pris:
kr.50
Hjemmeside:
http://