Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Releasekoncert med Peter Laugesen & Singvogel

11. juni 2011- 00:00

Gratis

Efter seks års albumpause er der langt om længe pladenyt fra digter Peter Laugesen og rockbandet Singvogel, når albummet “Den her planet glemmer vi aldrig” udgives den 13. juni i Lyd+Litteratur-udgivelsesserien.
Det skal fejres allerede to dage før. Så kom og fest med, når udgivelsen af det nye album fejres på behørig vis med hygge og koncert lørdag den 11. juni på Løve’s Bogcafé i Aarhus! Samtidig vil det muligt at smugkøbe albummet flere dage inden den officielle udgivelse. Og så er der fri entré. Dørene åbner kl. 19.

Albummet udkommer på cd, lp og download i den anmelderroste Lyd+Litteratur-serie, som dokumenterer festivalen af samme navn. Som optakt til albummet udkom i april singlen “Strisserne breder sig”, og singlen er – som hele albummet – musik og litteratur i én og samme omgang, og beskriver på rammende vis en samfundstilstand, hvor alle vogter på alle. Danmark anno 2011?

Se videoen til nummeret på: www.youtube.com/geigerrecords

Albumudgivelsen lanceres med koncerter landet over:

11/6 – kl. 19.00: PLADERELEASE m. reception og koncert, Løve’s Bogcafé, Aarhus
23-26/6 – FANØ FREE FOLK FESTIVAL, Fanø
19/8 – SOMMERSTEMMER – musik og litteratur ved Brabrand Sø
2/9 – VILD MED ORD LITTERATUR-FESTIVAL, Aarhus

Flere koncerter offentliggøres inden længe.

OM PETER LAUGESEN
Peter Laugesen (f. 1942) regnes for en af landets største nulevende digtere – hvis ikke den største. Han debuterede i 1967 med “Landskaber” og har siden da udsendt over 50 bøger, bl.a. i samarbejde med Dan Turéll, alle dyrkende Laugesens særegne blanding af beatnik og anarki. Han har været indstillet til Nordisk Råds litteraturpris af flere omgange og medlem af Det Danske Akademi siden 1997.

OM SINGVOGEL
Kvartetten Singvogel blev dannet i 2001, af resterne fra bandet Vildensky, og spiller efter eget udsagn “forstadsrock’n’roll” – et miks af punkrock, blæserinstrumenter og kontrolleret kaos. De debuterede i 2003 med udgivelsen “Hotellet brænder”, hvor også Peter Laugesen medvirker. De har senest udgivet “Disneyexorcist” (2009).

Koncerten er arrangeret af Litteraturen på Scenen og Geiger.

Detaljer

Dato:
11. juni 2011
Tidspunkt:
00:00
Pris:
Gratis
Hjemmeside:
http://