Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Seminar om skandinavisk samtidslitteratur: 1 – 3/10

1. oktober 2004- 00:00 - 3. oktober 2004- 00:00

Litteraturen på Scenen præsenterede i samarbejde med Testrup Højskole og Forlaget Arena et seminar om skandinavisk litteratur med deltagelse af unge forfattere og kritikere fra Sverige, Norge og Danmark. Arrangementet, der fokuserede på samtids-litteratur, løb af stabelen i weekenden d. 1. – 3. oktober 2004.
Seminaret faldt overordnet i to dele: To store oplæsningsarrangementer i Århus og fire forfatterworkshops samt en paneldiskussion med de respektive landes kritikere på Testrup Højskole, som ligger 13 kilometer syd for Århus.

Weekenden begyndte fredag aften i Århus med oplæsning på Entré Scenen ved de svenske og norske forfattere. Lørdag formiddag rykkede seminaret til Testrup Højskole, hvor forfatterne fra de respektive lande vil deltage i fire workshops. Hver forfatter holdte et kort oplæg, hvorefter der var åbent for diskussion med tilhørerne. Lørdag eftermiddag var der en paneldiskussion med de deltagende kritikere, som gav deres bud på tendenser og retninger i deres hjemlandes samtidslitteratur, også her var der diskussion med publikum. Weekenden sluttede søndag eftermiddag på Musikcaféen i Århus, hvor seminarets danske forfattere læste op. Alle seminarets arrangementer var åbne for offentligheden.

Detaljer

Start:
1. oktober 2004- 00:00
Slut:
3. oktober 2004- 00:00
Hjemmeside:
http://